Helpdesk

Raadpleeg veelgestelde vragen of contacteer onze helpdesk

Hoe blijf ik op de hoogte over het laatste nieuws van Citymesh?

Hiervoor volg je ons het best op Facebook via www.facebook.com/citymesh. Like daar onze pagina en je blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als alle bovenstaande mogelijkheden niet voldoende zijn, kan je ook altijd terecht bij een van onze Premium Partners. Dit is de computerwinkel Quest Blankenberge. De medewerkers daar kunnen uw toestel of LocoMAX testen in geval van problemen en je meteen ook de nodige uitleg verschaffen.

Zal het dekkingsgebied nog worden uitgebreid?

Citymesh is voortdurend in volle uitbreiding. Ben je zelf op zoek naar een WiFi-oplossing voor jouw domein? Contacteer dan [email protected]

Kan ik slimme toestellen koppelen op het Citymesh WiFi-netwerk?

In theorie is dit mogelijk maar je moet rekening houden met bepaalde limitaties. Wordt de verbinding om de een of andere manier verbroken, dan moet je opnieuw ter plaatse zijn om in te loggen op jouw privé WiFi-netwerk. Het is immers niet mogelijk op van op afstand opnieuw in te loggen op de Citymesh Beam.

Kan ik gebruik maken van het Playstation Netwerk?

Enkel Citymesh Beam gebruikers kunnen gebruik maken van het Playstation Netwerk. Zij moeten wel eerst inloggen via een smartphone, Tablet of Laptop op het privé WiFi-netwerk om de internettoegang open te zetten. Vervolgens kan je met een kabel de Playstation aansluiten. Opgelet, na recente updates op het Playstation Netwerk ondersteunen we niet langer voice.

Kan ik Netflix bekijken via Citymesh?

Het is mogelijk om Netlfix te streamen vanaf het Citymesh netwerk. Hou hier wel rekening met de beschikbare bandbreedte van jouw verbinding. Streamen doe je dus best in 720p in plaats van 1080p of 4K. Op deze manier vermijd je het eindeloos bufferen.

Ik ben verbonden met het netwerk, maar krijg geen portaalpagina te zien.

In enkele zeldzame gevallen krijgen gebruikers de portaalpagina van Citymesh niet automatisch te zien. Dan surf je even naar www.vtm.be of www.hln.be en zal je meteen worden omgeleid.

Ik krijg geen enkel netwerk te zien, wat gaat er fout?

Wanneer je geen enkel WiFi-netwerk te zien krijgt in het overzicht is de kans zeer groot dat de WiFi-schakelaar op jouw toestel uit staat. Het kan ook voorvallen dat de vliegtuigmodus per ongeluk werd ingeschakeld.

Hoe kan ik uitloggen van het Citymesh netwerk?

Gebruikers kunnen eenvoudig uitloggen door naar https://stop.citymesh.com te surfen. Je zal dan de melding zien dat de pagina niet correct kan worden weergegeven. Dan ben je succesvol uitgelogd.

Hoeveel toestellen kan ik verbinden op het Citymesh netwerk?

Hier moet je een onderscheid maken tussen de Citymesh Hotspot gebruikers en de Citymesh Beam gebruikers:

• Hotspot gebruikers: 2 simultane toestellen per code
  • Beam gebruikers: 4 simultane toestellen per code

Hoe werkt de Citymesh Hotspot?

Op sommige locaties op het domein kan jouw toestel het netwerk “Hotspot Citymesh” ontvangen. Hierop kan je meteen verbinden, maar je komt op de Citymesh portaalpagina terecht. Hier kan je de herlaadcode invullen die je hebt gekocht via de receptie van de camping of kan je het ticket online aankopen.

Hoe werkt de Citymesh Beam?

Met de Citymesh Beam breng je het WiFi-signaal tot in je woonst. Belangrijk is dat je het witte onderdeel goed uitricht naar onze antennes die je vaak op een centrale locatie terug vindt. Hoe meer lampjes er oplichten, hoe beter de ontvangst.

Vervolgens zoek je op de zwarte adapter de sticker met ‘SSID’ & ‘Key’ op. Dit zijn de gegevens van jouw privé WiFi-netwerk. Wanneer je hierop verbonden bent zal je, wanneer je op het internet probeert te surfen, eerst de portaalpagina van Citymesh te zien krijgen. Hier geef je dan de code in die je hebt aangekocht of betaal je meteen rechtstreeks online.

EXTRA HULP NODIG?

U vindt uw vraag niet in de lijst? Aarzel dan niet om onze helpdesk te contacteren op:

E-mail

[email protected]

Telefoon

HANDLEIDINGEN